> Suomi - Sormus
Kirjaudu sisään

Suomi - Sormus

Upea Hopeinen Suomisormus, jossa tyylikäs kiiltävä Rhodium pinnoitus. Sormus on George Rigbyn suunnittelema. Suomisormus toimitetaan kohokuviodulla Suomenlipulla koristellussa rasiassa, symboleista kerrotaan mukana tulevassa vihkosessa.

Sormuksen paino 5 g
Sormuksen leveys 9 mm
Materiaali Sterling Hopea 925, Rhodium

Sormukseen on kaiverrettu 10 ainutlaatuista symbolia, joista kukin kuvastaa tiettyä puolta Suomalaisesta elämänmuodosta kietoen menneisyyden jännittävällä tavalla nykyhetkeen:

Kruunut, Suomen leijona ja Venäjän vaakuna Sormuksen kruunut edustavat vuoteen 1809 ulottuvaa ajanjaksoa, jolloin Suomi oli osa Ruotsia. Venäjän vaakuna puolestaan edustaa vuosia 1809–1917, jolloin Suomi oli Venäjän keisarikuntaan kuuluva autonominen suurruhtinaskunta. Hallitsevana symbolina on kuitenkin Suomen leijona, joka symboloi Suomen vastarintaa vieraalle miehitykselle vuoden 1917 itsenäistymisestä toisen maailmansodan aikaiseen torjuntavoittoon.

Itsenäisyyskynttilä Jokaisen kodin ikkunaan sytytetään kaksi kuvassa näkyvää itsenäisyyskynttilää Suomen itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta.

Suomen kansa Kolmet kasvot edustavat Suomen kolmea eri kieliryhmää eli suomen, ruotsin ja saamen kielen puhujia. Kasvot kuvaavat myös Suomen historian suurmiehiä.

Kesämökki SSS Suomalaiset arvostavat omaa rauhaa kesämökillä. Savupiipusta nousevan savun kolme S-kirjainta tarkoittavat Sibeliusta, saunaa ja sisua. S-kirjainten muoto viittaa myös revontuliin, taianomaiseen pohjoiseen valoilmiöön, joka näkyy Suomen ohella vain muutamassa muussa maassa.

Keskiyön aurinko / juhannus Pohjoisen napapiirin sijainti on tällä hetkellä 66,56 astetta pohjoista leveyttä. Napapiirin ainutlaatuisen pohjoisen ilmaston voi kokea vain muutamassa maassa, niiden joukossa Suomi – maa, jossa myös joulupukki asuu. Osa Suomen kesän taianomaisuudesta on auringon haluttomuus kadota horisontin taakse etenkin juhannuksena, joka on yksi suomalaisten tärkeimmistä juhlapäivistä. Pimeät talvet ja kirkkaat kesät ovat suomalaisen mielenmaiseman perustavia elementtejä.

Järvet / Suomalainen muotoilu Tuhansien järvien maa. Tämä symboli kuvaa suomalaisen luonnon kauneutta – metsiä, järviä ja pohjoisen polveilevaa maisemaa. Symboli viittaa myös Suomen monipuoliseen muotoilukulttuuriin, esimerkkinä Alvar Aallon sulavalinjainen ja hienostunut arkkitehtuuri ja muotoilu, joista on tullut osa suomalaista arkea. (Suomen 188 000 järveä kattavat 10 % maan kokonaispinta-alasta)

Karhu Suomen kansalliseläin on ruskeakarhu.

Puhelin Tässä symbolissa yhdistyvät suomalainen muotoilu ja teknologia. Suomen teollisuus painottui vuosien ajan metsäteollisuuteen (selluloosa). Millään muulla ei kuinkaan ole ollut samanlaista vaikutusta suomalaiseen teollisuuteen kuin Nokialla. (Nokian nousu 1990-luvulla suomalaisen pikkukaupungin mukaan nimetystä kumisaappaita ja vessapaperirullia valmistaneesta yhtiöstä yhdeksi 1900-luvun lopun suurimmista teknologian tiennäyttäjistä on hämmästyttävä menestystarina.)

Suomi - Sormus
Suomi - Sormus
 Suomi - Sormus

Hinta: 69.00 €

Tuotekoodi: 100476

Koko 16 mm

Koko 17 mm

Koko 18 mm

Koko 18,5 mm

koko 19 mm

Koko 19,5 mm

koko 23,5 mm


 
 Ostoskori


Checkout(TM) -maksupalvelu
Ostari.fi, Finland
sähköpostiosoite myynti(at)ostari.fi
Viimeksi päivitetty 2019-01-13 20:30:45